Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Bu doğrultuda mutluluk bile ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yönlü eder politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara akla yatkın halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Binalarda muayyen standartlarda zemin alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı Yangın çıkış kapısı istanbul direnç seviyesini belirtir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne kapıların yönı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın ehil olduğu vadi ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yerının münhal olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Report this wiki page